misiek^wro, może z innych powodów ale również coraz częściej rozglądam się za innym wozem
póki co zakochałem się w AR 159 SW :wink:
poczytałem trochę informacji na bliźniaczym forum alfaholików i z polecenia przegladam oferty:
rozważam również Fiaty z w/w
póki co zakochałem się w AR 159 SW :wink:
poczytałem trochę informacji na bliźniaczym forum alfaholików i z polecenia przegladam oferty:
rozważam również Fiaty z w/w
...jak chcesz oszczędniej czasem pojechać...ale nie oszukujmy się mając nawet lekkie o małej pojemności, ale mocne auto, będziesz dusił i tak w mieście ze światełek bijąc pyska dumnym panom w wielkich brykach :twisted: i i tak wyjdzie te 10 l przy dystrybutorze....a co do ubezpieczenia...czy aż taka różnica między 1.4 a 2.0 straszna?

A w sumie ostatnio mnie nosi to na śnieżkę, to na wycieczkę do wodospadu szklarki itd - i wtedy do tych 6500 dochodzi drugie tyle - te 6500 to takie wiesz, kilometraże pracowo/zakupowe, nic więcej. Jednakże w żyłach dalej płynie PB - także kto wie ...

Jedyne sensowne rozwiązanie do diesel - jednego się tylko boję, jak się przeprowadzę do nowego m - to do pracy mam jakieś 5 km - i czy to przypadkiem dla diesla nie będzie za mało :?
Komentarz